Damian MacPherson
Qualified Master Mind Factor Coach

Üssön 5 ütéssel kevesebbet! Sok évvel ezelőtt, amikor az emberek a sport mentális oldaláról beszéltek, titokzatoskodóan és csendben tették azt. A világ azonban nagyon sokban és nagyon sokat változott azóta. Szinte már nem is olvashatunk sportversenyen vagy bajnokságon diadalmaskodó játékosokról szóló híreket anélkül, hogy a ’MIND COACH’  (azaz az ELME EDZŐ) által nyújtott segítséget meg ne említenék.Az elmúlt néhány évben hihetetlenül izgalmas fejlődés történt az idegtudomány területén az agy szerepének megértésében a csúcsteljesítmény nyújtásának és a golf játék tanulásának tekintetében.A ‘The Mind Factor’ – azaz ‘Az Elme Tényező’ megalkotója – Dr. Karl Morris – a világ legjobb játékosaival dolgozott együtt, úgymint Lee Westwood, Darren Clarke, Paul McGinley, David Howell és Graeme McDowell.2007-ben kaptam szakképesítést, mint ‘Mind Factor’ edző, miután személyesen a ’Mind Factor’ megalkotójától, Dr. Karl Morristól tanultam. Az elmúlt néhány évben sokszor egészen meglepő eredménnyel használtam fel ezeket az élvonalbeli módszereket az oktatási munkámban. 2010-ben lettem ’Mind Factor’ mester edző, miután ismét Dr. Karl Morris-szal dolgoztam együtt.Az általános golfoktatás, ami a világ golfpályáinak többségén zajlik, a játék elsajátítását lassú és nehéz folyamattá teszi. A kezdők nagyon nehéznek találják a játékot, és kevés a sikerélményük, ami csalódottsághoz, a golf iránti lelkesedés csökkenéséhez vezethet.  Ezek az élvonalbeli módszerek a mentális tréning során a tanulási folyamatot hivatottak felgyorsítani, hogy a játékosok mielőbb elérjék potenciáljukat. A tanulási folyamat felgyorsítása és a gyorsabb eredmények a játék nagyobb élvezetét teszik lehetővé. Ezt az új koncepciót ugyanúgy használhatja egy teljesen kezdő, mint egy tapasztalt játékos, vagy akár egy profi karrierre törekvő golfozó is.Ezek az új ötletek minden golfozónak segíthetnek. Például nagyon sok golfozó szívesebben játszana ahelyett, hogy a gyakorlópályán tölti az idejét, vagy golfoktatáson vesz részt. Ezeket a módszereket alkalmazva garantálom, ha beépíti őket a játékába javulni fog az eredménye. Tehát anélkül, hogy változtatna a technikáján, javíthat a pályán elért eredményén. Átlagosan 5 ütést nyerhet, ha felhasználja ezeket a mentális technikákat.Nyilvánvalóan a legjobb kombináció az, ha golfoktatáson vesz részt, és ezeket a mentális módszereket felhasználva fejleszti a technikáját. Mindez olyan dramatikus fejlődést eredményezhet a játékában, amiről korábban azt gondolta, hogy elérhetetlen.

Egyéni konzultációk

Platina

Az Ultimate Mental Game (Alapvető Mentális Játék) személyre szabott program, az Ön egyedi igényei szerint összeállított. Az év folyamán 10 napot tölthet el Damian MacPherson-nal az Ön személyes tartózkodási helyén Magyarországon. Heti gyakorisággal kap telefonon és e-mailben küldött emlékeztetőket, melyek biztosítják, hogy az eszközök, stratégiák és technikák az Ön golftevékenységének állandó részévé váljanak. Mentális játékának minden egyes aspektusát megvizsgáljuk és maximalizáljuk, hogy Önt végső golf álmai felé segítsék. Ezt a programot nem ajánljuk alkalmi golfozóknak. Ez egy komoly program, melynek célja komoly eredmények elérése.

Ár: 1.990.000,- Ft bruttó

Arany

A csomag 6 kölönálló FÉL napot tartalmaz Damian MacPherson-nal a golfszezon ideje alatt elosztva. Egy sor új eszközt tanulhat, melyek az Ön játékát új, magasabb szintre emelik. Minden egyes beavatkozás megfelelően strukturált, ami biztosítja, hogy golftevékenységének részévé váljon. Az akadályozó mintákat és szokásokat megváltoztatjuk, sikeres mintákra és rituálékra cseréljük. A program részeként Önnek lehetősége van egész évben telefonon és e-mailben is konzultálni Damian MacPherson-nal.

Ár: 790.000,- Ft bruttó

Ezüst

Ahelyett, hogy csak olvasna a mentális játékról, megkapja a saját pontos útmutatóját játékának továbbfejlesztéséhez. Ezek az eszközök a jelenlegi legfrissebb élvonalbeli módszerek az “elme edzés” világából. A csomag 6 két órás személyes konzultációt tartalmaz Damian MacPherson-nal budapesti helyszínén. Lehetősége lesz a konzultációkat telefonon és e-mailben is kiegészíteni. Egészen egyedi módon számolhatja mentális játékának változását, ellenőrizheti aktuális fejlődését.

Ár: 290.000,- Ft bruttó

Csoportos árakat szívesen adunk meg lekérésre.

A fenti csomagajánlatokkal kapcsolatban további információért kérem írjon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

A Mind Factor megalkotója

Dr. Karl Morris - www.golf-brain.com

Damian MacPherson

Qualified Master Mind Factor Coach

Ár: 1.990.000,- Ft bruttó

Mentális játék