Az életviteli tanácsadás segít életünk teljesebbé, harmonikusabbá tételében. A helyes táplálkozás, pozitív hozzáállás, rendszeres mozgás mérföldkövek az egészséges életmód kialakításában.
Tanácsaimat felhasználva megőrizheti egészségét, gyorsíthatja betegség utáni rehabilitációját, és megtanulhatja, hogy az orvosi kezelések mellett a megfelelően kialakított életmóddal milyen sokat tehetünk saját gyógyulásunk érdekében!
Fitoterápiával, aromaterápiával, táplálkozási és gyakorlati életmód tanácsokkal segítem az Ön gyógyulását, egészségének megőrzését, sportteljesítményének növelését.

A családommal együtt 2003-ban teljes életmódváltást hajtottunk végre. 2006-ban kaptam természetgyógyász oklevelet fitoterápiából az ETI-ben, azóta is folyamatosan képzem magam. 7 éves korom óta rendszeresen sportolok. A hozzám fordulóknak segítek egy olyan életrend kialakításában, ahol a sportnak, és a helyes táplálkozásnak is megfelelő hangsúly jut.
A sportteljesítmény sikeres növelése pedig ma már szinte elképzelhetetlen az ezt támogató életmód nélkül!

Nőként és anyaként különösen fontosnak tartom, hogy a várandósság és a szoptatás ideje alatt a lehető legtöbbet tegyünk meg egészségünkért, jó közérzetünkért, harmóniánkért, és hogy gyermekeinket is az egészséges életmódra tanítsuk, ennek megfelelően ápoljuk, gondozzuk, tápláljuk és neveljük őket.

Konzultációt magyar és angol nyelven a Krama Egészségközpontban tartok, illetve a MacPherson Golf Akadémián.

Kapcsolat:

MacPherson Éva

természetgyógyász, okleveles fitoterapeuta

Tel.: +36 209 842 248

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Web: http://airmid.hu